VSO 4

2016-2017

Een nieuw schooljaar met nieuwe mensen! Dit jaar zitten in VSO 4:

Jaimy, Ricardo, Rachel D, Selina Y, Fatima, Lisa, Lars. Sanne en Luc R. Juffen zijn: Suzanne, Gondeke, Marion, Anita en Petra, die momenteel vervangen wordt door juf Anna. We hebben ook een stagiaire in onze klas op donderdag en vrijdag: Ashley.

HIER staat de dagkalender zoals we die  in de klas gebruiken. In mei verandert weer een en ander: op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag komt onze nieuwe assistente juf Rita dan werken!

 HIER kunt u het  laatste nieuws uit onze groep lezen:


Ook hierin staan weer bijzondere artikeltjes met mooie foto's

die, veelal met hulp van stagiaire Ashley, door de leerlingen zijn gemaakt.

Geniet ervan!

 

Hier staat de nieuwskrant van MEI alweer!

De nieuwskrant van april is ook alweer klaar! Veel leesplezier!

Juf Suzanne was jarig, er is geoefend voor de impulsrun, er zijn Paaseieren gevonden en we hebben een uitstapje gehad naar de Meinweg onder leiding van gids Har, de vader van Suzanne.

De nieuwe NIEUWKRANT 't VSO4 GEZETJE van MAART is er! Er staat heel veel info in, o.a. 3 interviews en wat we, in verband met de verkiezingen van afgelopen maand, belangrijk vinden in Nederland. En foto's! De verkiezingen van 15 maart, ook in VSO5 en een dag later lekker buiten in de zon spelen!

De gymles van meneer Koos, van begin februari, staat HIER.

 

VASTELAOVEND OP SJOOL 

Prins Rusty, prinses Vera, prins Rinke en prinses Elena.

En... jarige vórs Ricardo!

Leuke plaetjes, sjoon leedjes: bekiek ut maar ins:

HIER STAAT: NIEUWSKRANT FEBRUARI 2017  en ook een kalender met de planning voor MAART

Er is alweer een maand voorbij: ook in januari hebben we weer veel gedaan in de klas. Er waren 2 jarigen, er zijn veel proefjes gedaan en er is weer lekker gekookt en we hebben 2 keer bezoek in de klas gehad: Michaëla en juf Petra.

Lees hier al het nieuws in nieuwskrant 't VSO4 gezetje van januari 2017.

We zijn op 9 december naar de schaatsbaan op het Munsterplein gegaan. Chauffeur Har kwam ons ophalen met een bus! Het was een hele gezellige dag.

Fatima en Luc hebben een verslag getypt bij de foto's.

 

Ook de nieuwskrant  december 't VSO4 gezetje is alweer klaar. veel leesplezier! 

De proefjes zijn ook nog een keer uitgewerkt: 1 december: Rachel met de rechts-links test. 8 december: korte tekenfilm met 2 plaatjes met Selina. 15 december: Fatima maakte glas-in-lood. 22 december: Lisa doofde een kaarsje.

Er is alweer veel nieuws te melden uit VSO4: kijk hier al naar enkele foto's en lees het allemaal in de nieuwe:

nieuwskrant november 2016 't VSO4 GEZETJE

Een impressie van enkele activiteiten:

kunstwerkjes in de klas:

 

krant VSO4 september

Veel leerlingen uit VSO4 lopen stage: binnen de school of daarbuiten. In de klas gebeurt elke dag veel. Elke maand maken de leerlingen daarom verhalen van al die activiteiten, met foto's erbij, die we samen biundelen in de 'maandkalender VSO4'. De eerste maandkalender is al klaar. Daarin staat o.a. een oproep om een andere naam te bedenken voor deze maandkrant.... In de maandkrant staat ook een agenda voor de nog komende maand, met daarop incidentele activiteiten zoals het VSO-kamp en verjaardagen.

 

De tweede maandkarant is alweer gemaakt! De naam is geworden: NIEUWSKRANT 'T VSO4 GEZETJE, verzonnen door de moeder van Rachel en de korfbalclub van Jaimy. Er staat weer veel nieuws in: over techniek, proefjes, VSO kamp met Sanne en Ricardo, koken en een nieuwe maandkalender. Hier kunt u de Nieuwskrant van oktober lezen.