SO 4

NATIONAAL SCHOOLONTBIJT

 

Op woensdag 9 november was het nationale schoolontbijt. Wij hebben hier met onze school ook aan mee gedaan en in de klas gesmuld van een heerlijk en gezonde ontbijt. Van te voren hebben we gekeken wat goede eetgewoontes zijn en hebben we de schijf van 5 behandeld.

 

 

 

SINTERKLAAS

Het wil Wellespiet maar niet lukken om de taart voor Sinterklaas goed te bakken. Hij heeft het recept in de klas achter gelaten, zodat wij konden proberen of het ons wel zou lukken. Dat hebben we natuurlijk met z’n allen geprobeerd. De taartjes waren uiteindelijk heerlijk en ze zijn allemaal beoordeeld met een groene duim.

 

CERTIFICATEN 

 

Wij hebben ons certificaat ‘Vallen is ook een sport’ behaald. Wij zijn heel trots!

"IN DE SLOOT" is het nieuwe thema in SO4. Hieronder staan enkele foto's en Hier kun je op nog meer foto's zien wat welke slootdieren we  al gemaakt hebben.

 

COMMUNIE OP SCHOOL:

Kijk eens wat een mooi bedankje we kregen van de ouders van de communicantjes!

Dankjewel daarvoor,  wij hebben het heel graag gedaan! 

 

DOOPSEL OP SCHOOL:

 

Op 31 maart hadden wij een bijzondere gebeurtenis op school! Diliyan heeft van Pater Paul Schreur zijn doopsel ontvangen. Deze speciale gelegenheid vond plaats, omdat Diliyan op 5 juni a.s. zijn 1e heilige communie doet bij ons op school samen met nog 5 andere communiekantjes.  

We hebben er  een gedenkwaardige dag van gemaakt samen met de familie, klasgenoten en andere communiekantjes en hebben afgesloten met een gezellig samen zijn onder het genot van koffie met vlaai. 

 

 

 

 

REKENLES IN SO4

 

Wij hebben een hele leuke rekenles gehad. Met echt nepgeld en een winkel.

Juf Esther was de kassière, en wij mochten iets komen uitzoeken in de winkel.  Vervolgens telden we dan hoeveel euro we moesten betalen.

We waren zo enthousiast dat we nog een hele week,  tijdens het spelen, winkeltje hebben gespeeld.

 

KIJK HIER VOOR MEER FOTO'S

 

Sint, Kerst en expressie bij SO4

 

 

 

 

In SO4 hebben ze koekjes versierd, samen met leerlingen van Niekée. Het was een hele gezellige middag!

Bekijk het verslag hier.