Nieuwsbericht


bezoek van oud-leerlingen op school

Op woensdag 11 april kwamen veel oud-leerlingen op bezoek op school om te vertellen over hun werk. Het was een hele bijzondere ochtend!

Seif en Alex schreven allebei een mooi verslag:

 

Hallo dames en heren, ik ga iets vertellen over oud leerlingen die op de Herman broeren school zaten.

Ze kwamen gisteren bij ons op school. ze vertelden aan ons over hun baan en over hun stage. en ik zat bij Rusty, Sandro, Oumaima, Ivo, en Jeroen, we zaten eerst bij Hennie in de klas. Jeremey, en Wilma vertelden ook over hun baan Jeremey, vertelde dat hij bij Farelle werkt en Wilma, werkt bij Prio verve. en Jeremey, vertelde ook dat hij een huis heeft gekocht. en Wilma, vertelde dat ze 16 uur in een week werkt en Jeremey, werkt 35 uur in een week.

Daarna gingen we naar de klas van Geert, VSO4 daar zaten Derick, en Simon, zij vertelden ook over hun baan Derick, vertelde dat hij bij Intersport werkt en Simon, vertelde dat hij in het groen werkt. Simon, vertelde ook dat hij een auto heeft. En Derick, vertelde dat hij 5 dagen in een week werkt. En Simon, ook.Daarna gingen we naar de koffiekamer daar zaten Hazal, en Gowrybala, Hazal, werkt bij een kinderdagverblijf zij werkt 5 dagen in een week. En Gowrybala, ik weet niet meer waar hij werkt. En Hazal liet foto’s zien waar ze werkt. en Marlies, vroeg ook waar wij werkten ik werk in een restaurant van mijn vader.

 Ik vond het hartstikke leuk dat ze kwamen. en ik kende hun allemaal nog  

 

Groetjes Seif

 Alex: 

 Hallo ik wil vertellen over leerlingen die van school weg gaan en hun gaan uitleggen hoe moet je  werk gaat er waren Hazal Derick Tim Jeremy Michael. hun en gaven tips hoe je moet werken. bij voorbeeld jij moet vroeg naar het werk en als je geen zin hebt moet toch doen en altijd. vriendelijk zijn altijd.