Nieuwsbericht


contact met ouders via ISY

Beste ouders/verzorgers,

Om u nog beter van dienst te zijn maken wij gebruik van Isy. Isy heeft als toegevoegde waarde, dat u online vanuit elke locatie informatie kunt opvragen over:

-  alle nieuwsberichten

-  de schoolagenda

-  de planning van oudergesprekken

-  een informatieve weblog

Isy werkt heel eenvoudig. Zodra er een bericht op Isy geplaatst wordt dat betrekking heeft op uw kind, krijgt u hiervan een e-mailbericht. Zo bent u altijd meteen op de hoogte van al het nieuws op school.

Registreren is noodzakelijk

Registreert u zich alstublieft voor 12-4-2018 als volgt:

Ga naar de website https://hermanbroeren.isy-school.nl/registreren en volg de aangegeven stappen.

Na registratie ontvangt u per e-mail een wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Dit wachtwoord kunt u in Isy zelf wijzigen. Gebruik hiervoor het icoontje met de sleutel bovenin het scherm.

Zonder inloggevens is de informatie over uw kind niet zichtbaar. Uw privacy wordt gewaarborgd.

De e-mail nieuwsmelding kan, indien gewenst, ook door meerdere ontvangers gebruikt worden (denk aan gescheiden ouders, grootouders, oppas, etc.). Doorloop dan alle stappen opnieuw met telkens het gewenste emailadres en gebruik dezelfde registratiecode.

Let op: wilt u nog een kind aanmelden bij uw bestaande account? Ga naar het scherm 'mijn gegevens', gebruik hiervoor het icoontje met het gezichtje bovenin het scherm. Daar kunt u een volgend kind aanmelden d.m.v. de registratiecode van het kind. Volledig opnieuw registreren is dus niet nodig.