Nieuwsbericht


Judo-lessen van Giovanni Hofman

De judolessen van Giovanni -van Sportinstituut Hofman- werden ook dit jaar weer met groot enthousiasme gevolgd! 

Leerlingen van onze school hebben ook dit schooljaar weer 3 weken judoles gekregen van Giovanni Hofman. Het waren zeer succesvolle trainingen. Ook de trainer heeft met plezier samen met de leerlingen gewerkt aan nieuwe judo-technieken en om ze enthousiast te maken voor deze sport.

Leerlingen die na de judolessen op school geïnteresseerd zijn geraakt in judo kunnen daarom nu, in samenwerking met de Herman Broerenschool en Sportinstituut Hofman, deelnemen aan 5 extra clubtrainingen. 

Deze extra clubtrainingen gaan plaatsvinden op:

Maandag en/of vrijdag, startend vanaf 19 juni t/m 11 juli 2017 (zelf 5x uitkiezen) van 19.30 - 20.30 uurAdres: Prins Bernardstraat 1, 6043 BG Roermond. Trainer: Giovanni Hofman. Tel. 0475 470653, 06 48761244.

Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van uw zoon/ dochter. Er wordt 5x een leenjudopak ter beschikking gesteld. Nagels aan handen en voeten dienen schoon en geknipt te zijn.  Er wordt deze week een info-folder op school uitgedeeld met daaraan een antwoordstrookje om uw zoon/ dochter op te geven voor deze extra trainingen.

Wij hopen dat uw zoon/dochter met veel plezier deelneemt aan de lessen judo en wellicht een leuke, uitdagende nieuwe sport vindt waar hij/zij in de vrije tijd mee verder wil gaan. 

Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met Rick Benders, docent lichamelijke opvoeding. Tel: 0475 321980 (maandag en donderdag).

Wat hebben we weer veel geleerd en wat was het weer gezellig tijdens de judo lessen van Giovanni Hofman, op maandag en donderdag. Met zijn enthousiasme heeft hij alle 'barbies' en 'helden', met assistentie van zijn 'supersmurfen' Andy en Koen, weer veel basiskennis van judo laten ervaren. Met daarbij vermakelijke acties zoals... het opblazen van je spierballen door... op je duim te blazen.

Het waren geweldig leerzame en bijzondere lessen, waar iedereen heel graag naartoe kwam en leerde heel sportief en ZEER repectvol met de ander om te gaan.

We kijken alweer uit naar de lessen van volgend schooljaar, tot ziens Giovanni, en bedankt voor je leuke lessen!